icon-aftersales icon-arrow-down icon-autopresentatie icon-calendar icon-ecrm icon-email icon-hamburger icon-help icon-marketing icon-personalsite icon-phone icon-smartphone icon-smartphone2 icon-tag icon-tbd icon-user

Referenties

“Wij hebben gekozen om met CustomerConnect te gaan werken vanwege de heldere en duidelijke werking van het Carsoft NT progamma. Ook zijn we zeer te spreken over de automatische web toepassingen, zoals onze Personal Site en de vele mogelijkheden met de Marketing Module in combinatie met het automatische mailverkeer. En hebben we een keer een vraag of probleem, het team van CustomerConnect helpt ons altijd snel en adequaat.”

Linda

Auto Braber

“Wij hebben gekozen voor CustomerConnect vanwege de praktische en efficiënte toepasbaarheid”. “Door de koppeling met ons DMS systeem gebruiken wij in CustomerConnect altijd de meest actuele en kwalitatief goede data, waarmee we in een paar simpele handelingen alles kunnen doen; van occasions op internet plaatsen tot de volledige communicatie met onze klanten, via brief, mail, SMS, personal site of App”. “Bovendien werken er bij CustomerConnect mensen uit de praktijk die dezelfde taal als wij.”

Jean-Paul Vermeulen

Auto Vermeulen

"Wij gebruiken de App nu al een tijdje en het begint nu ook bij de klanten aan te komen, is er iets of hebben we vragen dan helpt één telefoontje en wordt er meegedacht aan een oplossing."

Jelle Witteveen

NNAB bv

“De App en Personal site werken perfect en de ondersteuning van CustomerConnect zijn de dingen die mij aanspreken. Datzelfde geld voor ons CMS systeem van CustomerConnect. net zoals bij ons OEC CMS systeem”

R.J. Lodder

Suzuki Jonker Zaanstad B.V.