AutoPresentatie: Online

Wat weinig mensen weten is dat AutoPresentatie jaren geleden ook beschikbaar was in een Online versie. Toen gebruikten onze klanten eigenlijk nog liever de Offline versie.

Maar de wensen zijn veranderd. Daarom lanceren wij dit jaar nog een uitgebreide Online versie van AutoPresentatie. De functionaliteiten worden fors uitgebreid en er wordt veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

Uiteraard is deze upgrade naar AutoPresentatie Online voor onze klanten geheel kosteloos.

Nu al meer weten over AutoPresentatie Online of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze verkoop: 035 - 624 38 44.

Onze Garage App

Blijf in contact met uw klanten met de Garage App. Uw klant kan uw occasions bekijken, een werkplaatsreservering maken en zijn eigen gegevens beheren. Met de handige route functie en de bel knop onder hand bereik is het voor uw klant makkelijk de weg te vinden naar uw garage. De App heeft een directe koppeling met uw Garage-pakket of DMS.

Door deze directe koppeling houdt u uw voertuig- en klantdata in uw GMS/DMS up-to-date.

nieuwe website online!

Met onze nieuwe website willen wij u beter informeren over onze producten en diensten. Het is opgezet om zo simpel mogelijk te kunnen navigeren. Daarbij hebben wij ons vastgehouden aan dezelfde ontwerp regels waarmee wij onze software maken. Simpel en doeltreffend.

Bovenin het menu vindt u onder andere verwijzingen naar de complete uitleg van onze Modules en Apps maar ook een heldere uitleg over het CustomerConnect-Platform. Verder vindt u op de 'Referenties' pagina onze klanten en hun ervaring met CustomerConnect. Op de 'Over ons' pagina kunt u meer te weten komen over wie wij zijn en waar wij voorstaan. Ook is er een tijdlijn opgenomen zodat u de groei van ons bedrijf en de uitgebrachte producten in een makkelijk overzicht kunt zien.

CustomerConnect bestaat sinds 2001 en is onderdeel van OEC Nederland BV die sinds 1978 actief is in de automotive branche. Wij hebben dus veel ervaring en medewerkers die dezelfde taal spreken als u. Wij maken dan ook software die past binnen het huidige en toekomstige autobedrijf. Via deze nieuwe website vertrouwen wij u hiervan te overtuigen!

Op de foto aan rechterkant kunt u zien hoe onze video-pagina van onze oude website er uit zag. Bekijk zeker hier onze nieuwe video-pagina.