icon-aftersales icon-arrow-down icon-autopresentatie icon-calendar icon-ecrm icon-email icon-hamburger icon-help icon-marketing icon-personalsite icon-phone icon-smartphone icon-smartphone2 icon-tag icon-tbd icon-user

Modules & Apps

Garage App

Blijf in contact met uw klanten met de Garage App. Uw klant kan uw occasions bekijken, een werkplaatsreservering maken en zijn eigen gegevens beheren. Met de handige route functie en de bel knop onder handbereik is het voor uw klant makkelijk de weg te vinden naar uw garage. De App heeft een directe koppeling met uw Garage-pakket of DMS.

Door deze directe koppeling houdt u uw voertuig- en klantdata in uw GMS/DMS up-to-date. Dit heeft voordeel ten opzichte van andere systemen. U bespaart hier namelijk een hoop werk mee.

Wanneer u onze Garage App in gebruik neemt is het van belang dat uw klanten deze gaan gebruiken. Wij ondersteunen u hier actief in door middel van het versturen van mailings en opzetten van werkprocessen. Ook voorzien wij u desgewenst van advertentie-materiaal voor bijvoorbeeld op uw balie!

Personal Site

De klant beheert hier zelf zijn NAW- en voertuiggegevens. Dit heeft als voordeel dat de klanten-database actueel blijft. Daarnaast geeft de klant zelf aan over welke onderwerpen hij geïnformeerd wil worden en of dat per e-mail, sms, telefoon of brief gewenst is. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klant geen ongewenste of niet relevante berichten ontvangt.

De Personal Site is voor uw klanten ook de manier om met u in contact te komen, een werkplaatsafspraak te plannen of uw actuele occasionvoorraad te bekijken.

Door uw klanten uit te nodigen voor uw Personal Site met de module Marketing kunt ook gemakkelijk e-mailadressen van uw klanten verzamelen. Dit bespaart u kosten voor brieven en zorgt dat uw klanten gemakkelijk voor u te bereiken zijn als de APK verloopt of als de auto weer toe is aan onderhoud.

Bekijk video

E-CRM/Marketing

Met de module Marketing voert u gerichte marketing-campagnes uit. Wij leveren standaard campagnes voor APK-mailings, periodiek onderhoud, einde onderhoudscontract, etc. Het is ook mogelijk om zelf campagnes op te zetten. Dit kan desgewenst door ons uit handen worden genomen. Dit doen wij zowel voor het individuele autobedrijf alsook voor organisaties, zoals bijvoorbeeld een garageformule.

Onze module Marketing is kosten efficient. Wij zorgen met onze Personal Site allereerst voor actuele e-mailadressen van uw klant om vervolgens deze te gebruiken voor uw mailings. Zodoende bespaart u op de kosten van brieven.

Samen met u kijken we per mailing wat het meest effectief en kosten efficient is. Voor APK-mailings op korte termijn zijn SMS'jes, met een hogere-attentiewaarde een goede keus om te zorgen dat uw klanten herinnerd worden om bij u tijdig een afspraak te maken.

Bekijk video

Autopresentatie

Zet gemakkelijk en snel uw auto's op de verschillende occasionportalen en uw eigen website. Druk offertes en prijskaarten af en houdt grip op de sta-tijden van uw voorraad. AutoPresentatie is sinds 2001 de eerste occasionmanager op de markt. Door onze voorsprong hebben wij standaard koppeling met de belangrijkste gratis occasionportalen.

Met AutoPresentatie drukt u moeiteloos flyers en leaflets af, voorzien van foto's en details, voor achter de ruitenwissers of voor op de balie. Ook kunt u gebruik maken van standaard-offertes waarin de auto uitgewerkt wordt aangeboden. Uitgebrachte biedingen op een in te ruilen auto zijn uiteraard zichtbaar in alle vestigingen.

Indien een klant niet direct bij u kan slagen kan AutoPresentatie zijn wensprofiel opslaan en bewaken. Vanaf het moment dat zo'n auto in een vestigingen wordt ingeruild gaat er een signaal naar de verkoper en kan AutoPresentatie per email de prospect direct en inclusief documentatie en foto's informeren. CustomerConnect kan de opvolging van deze lead inplannen bewaken.

Bekijk video

Aftersales

Met de online werkplaatsreservering bent u 24/7 bereikbaar voor uw klanten. Steeds meer mensen hebben het overdag te druk om u te bellen voor een afspraak. Daarnaast moet u ook aan het werk blijven. De online werkplaatsreservering zorgt ervoor dat de telefonische druk afneemt en dat klanten altijd een afspraak kunnen maken.

Via de module Marketing wordt in de APK- of onderhoudsmailing direct gevraagd om online een afspraak te maken. Daarnaast maken wij het voor uw klanten gemakkelijk om het formulier in te vullen. Zo worden de autogegevens automatisch ingevuld zodra de klant het kenteken invoert. Ook wordt de klant herkend aan het e-mailadres. Uw klant hoeft dus nooit onnodige informatie in te vullen.

Bekijk video

Interactive

Interactive is op dit moment in ontwikkeling. Het doel van Interactive is om de garage te ondersteunen met 'gebeurtenis' gestuurde mailings. Denk hierbij aan tevredenheidsonderzoeken na onderhoudsbeurten die een waarde hebben boven bijvoorbeeld de € 500,-. Of naar aanleiding van een aflevering.

Meer informatie over Interactive wordt binnenkort op de website gezet.