Met onze nieuwe website willen wij u beter informeren over onze producten en diensten. Het is opgezet om zo simpel mogelijk te kunnen navigeren. Daarbij hebben wij ons vastgehouden aan dezelfde ontwerp regels waarmee wij onze software maken. Simpel en doeltreffend.

Bovenin het menu vindt u onder andere verwijzingen naar de complete uitleg van onze Modules en Apps maar ook een heldere uitleg over het CustomerConnect-Platform. Verder vindt u op de 'Referenties' pagina onze klanten en hun ervaring met CustomerConnect. Op de 'Over ons' pagina kunt u meer te weten komen over wie wij zijn en waar wij voorstaan. Ook is er een tijdlijn opgenomen zodat u de groei van ons bedrijf en de uitgebrachte producten in een makkelijk overzicht kunt zien.

CustomerConnect bestaat sinds 2001 en is onderdeel van OEC Nederland BV die sinds 1978 actief is in de automotive branche. Wij hebben dus veel ervaring en medewerkers die dezelfde taal spreken als u. Wij maken dan ook software die past binnen het huidige en toekomstige autobedrijf. Via deze nieuwe website vertrouwen wij u hiervan te overtuigen!

Op de foto aan rechterkant kunt u zien hoe onze video-pagina van onze oude website er uit zag. Bekijk zeker hier onze nieuwe video-pagina.